header

Bent u bij ons te gast geweest? Laat dan een berichtje achter in ons gastenboek.

Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


Gerbrand en Wilma: Super dagen gehad

Wij hebben een paar heerlijke dagen gehad in het B&B. We werden ontvangen door hele aardige cliënten en medewerker. Wat een mooi authentieke boerderij. We waren helemaal verrast hierdoor. Verder vele leuke extra's, bijv. overheerlijke appeltaart die in de koelkast voor ons stond. Flesje wijn en zoutjes stonden klaar, snoepjes voor de kids, bosje bloemen etc. Kinderen vonden het erg leuk om in een bedstee te slapen en ze ontdekten ook nog een kastje waar spelletjes voor hun in stonden, dit vonden ze erg leuk. Ook bij de konijnen en kippen in het hok vonden ze erg leuk. 's Ochtends warme broodjes aan de deur met een krantje erbij. Het was goed schoon, heerlijke bedden. Verder was het heerlijk dat we zo'n groot terras ter beschikking hadden. Leuke tips gekregen over wat er in de buurt te doen is. Het was echt boven verwachting! We hopen zeker nog een keer terug te komen.


maandag 27 juli 2015
Hans en Jacqueline: Overnachting als cadeau gekregen

Voor mijn verjaardag heb ik de overnachting als cadeau gekregen. Via de meegekregen fietsroute naar Doetinchem. Wat een leuk en origineel cadeau. We werden warm onthaald met koffie en cake van een jarige cliënt. Het zag er erg mooi uit. Dit hebben ze erg goed gerenoveerd. Ook de aankleding in stijl. Alles is aanwezig (zelfs wifi). In de koelkast lagen zelfs nog zelf gebakken appelflappen. Eieren vers van hun kippen. Koffie/thee en zelfs een klein flesje wijn met zoutjes. Er was zoveel, we konden het allemaal niet eens op. De volgende dag heerlijke broodjes met een krant aan de deur. Geweldig.

Een aanrader voor iedereen.

Bedankt voor de erg goede zorgen en gastvrijheid.  

Groet Hans & Jacqueline uit Ulft.                


zaterdag 04 oktober 2014
reinalda Slagter: Pieterpadovernachting

Wat hebben we het geweldig gehad bij jullie afgelopen zaterdag! Na een fikse wandeling van 35 km -twee etappes van 'het Pieterpad', stonden de zelfgebakken cup cakes klaar op tafel, met een prachtig kaartje om ons welkom te heten.

De bedden sliepen heerlijk en het voordeel is dat je dicht bij het centrum zit   -waardoor we 's avonds lekker hebben kunnen eten in het centrum van Doetinchem.

Het ontbijt op zondagochtend was heerlijk en met dit in onze maag, konden we zondags weer verder 'het Pieterpad' vervolgen!

Nogmaals dank jullie wel -en misschien kunnen jullie je aanmelden op de Pieterpad accommodatielijst :)?

 

Groet,

Reinalda Slagter


woensdag 17 september 2014
Michelle: een aanrader

Begin augustus heb ik samen met mijn vader een weekend gelogeerd bij Anna Reintjes. Inmiddels heb ik deze B&B al bij veel mensen aangeraden! Het is mooi en schoon, een gastvrije ontvangst, stijlvol, lekker eten, knus, enz. enz. Een fijne plek om er even helemaal uit te zijn. Het was ook erg leuk om via de krantenknipsels over het huis en haar oude bewoonster nog wat te leren over een bijzonder monument in Doetinchem!

Bedankt voor de goede ontvangst!

groeten, Michelle


dinsdag 16 september 2014
Joop en Cily: Fantastische Bed and Breakfast

We vonden jullie B&B door te googlen en we werden aangetrokken door de bijzondere formule van 1) mensen met een verstandelijke beperking die de ruimte krijgen om hun eigen plek te vinden in de maatschappij, 2) een prachtig verbouwde Saksische boerderij daterend uit de tweede helft van de negentiende eeuw en dat midden in Doetinchem en 3) een moderne Bed and Breakfast.

We waren vijf nachten bij jullie (van 5 tot 10 augustus 2014)  en ... we hebben genoten van ons verblijf in jullie B&B !!!

De vriendelijke en behulpzame benadering door de begeleidsters was uitstekend. Ook was het fijn om elke morgen vers brood mèt krant aan de deur te krijgen, buiten te kunnen zitten op het zitje voor het huis, op goede bedden te slapen, een koelkast die zorgzaam met allerlei heerlijks was gevuld te vinden, steeds schoon linnengoed ter beschikking te hebben en ga zo maar door. Ook fijn dat we de huurfietsen in de schuur konden stallen.

Kortom: een ieder die een paar dagen (het prachtige!) Doetinchem wil bezoeken en een slaapplaats zoekt, zullen wij Anna Reintjes B&B adviseren. Klasse!

Met vriendelijke groet, Joop & Cily

 


woensdag 20 augustus 2014
 
Powered by Phoca Guestbook